гр. Павликени, бул.: "Руски" №46 0610/52 003 pgat_pavlikeni@abv.bg

Новини

Среща с предприемача и автора Пламен Попов

На 18.10.19г. по покана на училищния психолог Калоян Божанов се състоя среща с предприемача и автора Пламен  Попов.

Той е предприемач, специалист в преговорите и продажбите, автор на две книги, съосновател на целогодишната програма „Университет за личностно развитие и предприемачество“ и най-големия форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа – „Големият Взрив“.Пламен има над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева, когато е бил  на възраст 25 години. През последните пет години развива успешна компания за обучения като за този период увеличава стойността й с над 40000% /почти 1 милион лева/. Написал е книгата „Предприемачът“, която е единственият практически наръчник по предприемачество в България.

Децата от трите 8 класа на ПГТАТ „Цанко Церковски“ се включиха разпалено в упражнението по приложно предприемачество, което г-н Попов им беше подготвил.

Мисловна карта направиха и представиха няколко деца пред съучениците си. „Приложно предприемачество“ е и предметът, който Пламен Попов и екипът му представиха пред  директора г-жа Миглена Желязкова. Той вече тестово и успешно се преподава в 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в гр. София.

Идеята на г-н Попов и екипът му е до няколко години този предмет да стане част от програмата на учениците от 10-ти до 12-ти клас и да подготвя младите хора за техния старт в живота като спомага за изясняване на силните им страни и интереси и насърчаването им, също така и оформянето на тяхната кариерна насока и свързването на учениците с бизнеса и техните потенциални бъдещи работодатели.

Пламен отправи и покана към ученици, учители и директор за предстоящото събитие в зала „Арена Армеец“ в град София.

Ето  малко повече информация за него, предоставена от екипа му.

„Мисията на форума за личностно развитие и предприемачество – „Големият взрив“, е да стимулира креативното мислене на съвременния български ученик, да провокира неговия глад за знания и не на последно място да насочи вниманието му към практическата реализация на тези знания. Форматът е проектиран така, че да постигне тези цели посредством личния и практическия опит на едни от най-успешните хора в България като:

Михаил Христов, с посланието как никога да не се предаваш;

Ива Екимова, с модула на новата професия – инфлуенсърството;

Пламен Попов, с умението за преговори и още мн. др.

Информацията е поднесена чрез много забавления, игри на сцената, както и взаимодействие между аудиторията и лекторите. Това е възможност за учениците да преживеят нещо, което не е правено в България, което ще подобри както техните умения, така и връзката помежду им. Форумът “Големият взрив“ е необходимо стъпало в развитието на всеки един млад човек.

Следвайки нашата социално-обществена кауза, тази година отваряме врати за 2000 ученика от цяла България напълно безплатно.

За нас е удоволствие да поканим Вас и Вашите ученици от 10ти, 11ти и 12ти клас да бъдете част от едно незабравимо и стойностно преживяване.

В момента сме в преговори с няколко големи хотела в София, които да предоставят преференциални цени за нощувки на нашите гости.”

Тук може да прочетете повече за „Големият взрив 2019” – https://bigbang.ulrp.bg/

Условия за участие:

Предварителна онлайн регистрация на: https://forms.gle/FPitt9Axp13DQZDH6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Маратон на четенето.

Виртуална разходка.

май 2020
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031